Gratis dakinspectie Groningen

Dakinspectie Groningen op dak met bitumenWilt u weten wat de staat van uw dak is? Twijfelt u of uw dak nog een poosje mee kan? Laat een gratis dakinspectie uitvoeren!

Dakdekkersbedrijf Hans Top & zoon komt graag langs voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Wij inspecteren de staat van uw dak en brengen de eventuele gebreken in kaart. Hierbij nemen wij u mee in het proces door te laten zien wat de eventuele problemen kunnen zijn door tijdens de inspectie foto’s te maken van de eventuele gebreken die we tegenkomen. Vervolgens krijgt u een heldere en uitgebreide offerte toegestuurd. Deze offerte heeft u binnen drie werkdagen in huis.

 

Dakinspectie aanvragen

 

Onderhoudscontract is levensduur verlengend

Een dak met een bitumen dakbedekking heeft een levensduur van 15 tot 25 jaar. Dit is sterk afhankelijk van het onderhoud dat aan het dak wordt gedaan. Met een onderhoudscontract van Dakdekkersbedrijf Hans Top & zoon komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij komen uw dak jaarlijks inspecteren en ontdoen het van bladeren en/of andere vervuiling.

meer weten? Vraag een gratis dakinspectie aan!