Dakdekkersbedrijf Groningen

Wij zijn het dakdekkersbedrijf uit Groningen met een werkgebied in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij zijn een hecht team en daardoor feilloos op elkaar ingewerkt. Dit bewijst zich in de werkwijze en aanpak van de verschillende projecten die wij elke dag weer mogen doen. Met meer dan 40 jaar ervaring staan we nooit voor verrassingen. Er is niets wat wij als dakdekkers nog niet hebben gezien of gelegd. Hierdoor weten wij precies wat er zich op de markt afspeelt en kunnen wij altijd kwaliteit leveren. Niet voor niets noemt men ons daarom Dé dakdekkers uit Groningen.

Onze werkwijze

Wanneer u via het contact- of offerteformulier een aanvraag doet zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een passende offerte uit te brengen.

In de meeste gevallen komen wij eerst langs om een eerlijke berekening te kunnen maken van de werkzaamheden. Dit omdat wij van tevoren de huidige en gewenste situatie duidelijk voor ogen willen hebben.

Wanneer u de offerte accepteert nemen wij contact met u op om een afspraak te maken zodat het werk ingepland kan worden. Uiteraard doen we dit in goed overleg. Onze agenda passen we aan op die van u!

 

Dakinspectie Groningen op dak met bitumen

Wie is Hans Top?

“Dakdekken is mijn passie” Zo omschrijft Hans Top zijn vak. Met meer dan 40 jaren ervaring in het dakdekken heeft hij elk soort dak en goot wel eens in handen gehad. Nieuw leggen of een reparatie uitvoeren, voor hem is het allemaal “mooi werk”.
Hans Top: “Elk dak is weer anders en het is een uitdaging om aan het einde een tevreden klant te zien. Als je zegt dat je iets goed doet, dan moet je dat ook nakomen”.

Hans Top van Dakdekkersbedrijf Hans Top en Zoon

Motto Hans Top

Hans leeft volgens zijn eigen motto: “Een man een man, een woord een woord”. Niet voor niets geeft Hans Top daarom ook 10 jaar garantie op een nieuw dak. “Wij geloven en staan voor wat we maken”. Daarom heeft Hans Top in Groningen, Friesland en Drenthe inmiddels een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Mede omdat Hans zo flexibel is, komt hij overal. Niet iedereen heeft tenslotte tijd om overdag thuis te blijven als zijn of haar dak wordt gemaakt. Hans Top komt ook ’s avonds of op zaterdag om uw dak te leggen of te repareren. Niet voor niets noemen ze ons Dé dakdekkers uit Groningen zegt Hans vaak.

Bekend van de Toprun

Hans is ook een gepassioneerd liefhebber van allerlei soorten sport en is daarom ook regelmatig te vinden bij sportevenementen of langs de voetbalvelden. Misschien bent u zijn naam al wel eens tegengekomen, want ook door sponsoring is de naam Hans Top vaak te zien. Het meest bekend in Groningen is de Toprun, speciaal vernoemd naar Hans Top. Hans was zelf ook een fanatiek sporter in de atletiek met het onderdeel de lange afstanden.

Wie is Ruben Top?

Ruben (1991) is de zoon van Hans en al sinds 2011 werkzaam als dakdekker. Na zijn opleiding installatietechniek met als specialisatie dakbedekkingen is Ruben Top bij Hans aan het werk gegaan. Sinds 1 januari 2016 is Dakdekkersbedrijf Hans Top een VOF geworden en heet sindsdien Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon.

 

Offerte aanvragen

Ruben Top is een stuk dakleer aan het branden