Nieuwbouwdak of dakrenovatie?

dakbedekking groningen, aanbrengen van bitumen dakbedekking door dakdekkersbedrijf Hans Top en Zoon, bitumen dakleer aanbrengen

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen waarbij uw dak professioneel moet worden gelegd? Hans Top en Zoon is een vooruitstrevend bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft op het gebied van diverse soorten daken en dakbedekkingen. Wij maken platte en licht hellende daken overwegend met bitumen, maar ook voor een kunststof dakbedekking kunt u bij ons terecht. Voor nieuwe dakbedekking in Groningen gaat u naar “De dakdekkers van Groningen”.

 

Dakbedekking Groningen voor bedrijfspand en particulier huis

Wij werken zowel voor bedrijven als particulieren. Tijdens uw project stemmen wij onze agenda af op uw planning en komen langs wanneer het u uitkomt. We zijn duidelijk in de communicatie over, wanneer wij uw dak komen leggen. Hierbij hanteren we korte lijnen en geven we vooraf heldere offertes af.

 

Offerte aanvragen

 

Garantie met certificaat

dakbedekking groningen, aanbrengen van bitumen dakbedekking door dakdekkersbedrijf Hans Top en Zoon

Wij geven als een van de weinige dakdekkersbedrijven in Nederland op alle daken een garantie van 10 jaar inclusief certificaat. Dit certificaat krijgt u ook daadwerkelijk in handen en is onze garantie dat wij staan voor de kwaliteit van het gelegde dak.

 

Laatste regels en technieken

Waar u ook voor kiest, het dak wordt volgens de laatste regels, normen en technieken opgeleverd zodat het dak jaren bestand is tegen lekkage en alle weersinvloeden. Dankzij dit brede werkveld mogen wij ons specialist noemen op het gebied van dakwerk en andere projecten die om een professionele oplossing vragen.

 

Bitumineuze dakbedekking Groningen

Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking in en rondom Groningen. Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze dakbedekking op daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en keukendaken, dakkapellen en tuinhuisjes.

De ontwikkelingen rond bitumen daken hebben niet stil gestaan. Ook voor hellende daken kan bitumen dakbedekking  bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Wij adviseren hierin graag om tot een juiste keuze te komen.

Bitumen dakbedekking is leverbaar in rollen. Bitumen met APP* wordt zwart of gemineraliseerd aangeboden. SBS* wordt altijd afgewerkt met granulaat in allerlei kleuren. De rollen brengen wij aan met een brander. Sommige gevallen kunnen de rollen koud verkleefd of zelfs met een föhn worden aangebracht.

Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon is een bedrijf dat bekend staat om haar kwaliteit en scherpe prijzen. Wij zorgen er met ons vakwerk dan ook voor dat wat we enkel en alleen maar Topwerk afleveren. Per slot van rekening is mond op mond reclame de beste en de meest betrouwbare reclame die je als bedrijf kan hebben. Niet voor niets noemt men ons Dé dakdekkers uit Groningen!

 

Offerte aanvragen

 

Wat is het verschil tussen APP en SBS dakbedekking

dakbedekking groningen, aanbrengen van bitumen dakbedekking door dakdekkersbedrijf Hans Top en Zoon, bitumen dakleer aanbrengen

APP is de afkorting voor a-tactisch polypropyleen. Dit betekent dat het bitumen is verwerkt met een elastische kunststof. Het is buigzaam bij bepaalde temperaturen. Dit houdt in dat het ook beter bestand is tegen de zon en UV straling dan de SBS variant. Wanneer er dus wordt gekozen de toplaag van dakbedekking de bitumen laag te maken, dient gekozen te worden voor deze APP bitumen variant.

SBS is de afkorting van styreen butadieen styreen. Dit materiaal is een kunststof stof die ook elastische is. Het grote voordeel van dit SBS bitumen is dat het de beweging van onderliggende constructies zoals de dakconstructie en isolatie goed op kan vangen omdat het kan meerekken. Een nadeel is wel dat het bij blootstelling aan veel UV straling poreus gaat worden, wanneer er daarom gekozen wordt voor SBS bitumen zal er dan bijvoorbeeld wel een laag grind over de dakbedekking heen moeten komen.

Levensduur van beide soorten dakbedekking: 15 tot 25 jaar (afhankelijk van het onderhoud)