Wie zijn Hans en Ruben Top?

Home » Wie zijn Hans en Ruben Top?

☏ 06 128 427 19

Wie zijn Hans en Ruben Top?

Wie is Hans Top?

“Dakdekken is mijn passie” Zo omschrijft Hans Top zijn vak. Met reeds 35 jaren ervaring in het dakdekken heeft hij elk soort dak en goot wel eens in handen gehad. Nieuw leggen of een reparatie uitvoeren, voor hem is het allemaal “mooi werk”.
Hans Top: “Elk dak is weer anders en het is een uitdaging om aan het einde een tevreden klant te zien. Als je zegt dat je iets goed doet, dan moet je dat ook nakomen”. Hans leeft volgens zijn eigen motto: “Een man een man, een woord een woord”. Niet voor niets geeft Hans Top daarom ook 10 jaar garantie op een nieuw dak. “Wij geloven en staan voor wat we maken”. Daarom heeft Hans Top in Groningen, Friesland en Drenthe inmiddels een zeer tevreden klantenkring opgebouwd. Mede omdat Hans zo flexibel is, komt hij overal. Niet iedereen heeft tenslotte tijd om overdag thuis te blijven als zijn of haar dak wordt gemaakt. Hans Top komt ook ’s avonds of op zaterdag om uw dak te leggen of te repareren. Niet voor niets noemen ze ons Dé dakdekkers uit Groningen zegt Hans vaak.

Hans is ook een gepassioneerd liefhebber van allerlei soorten sport en is daarom ook regelmatig te vinden bij sportevenementen of langs de voetbalvelden. Misschien bent u zijn naam al wel eens tegengekomen, want ook door sponsoring is de naam Hans Top vaak te zien. Het meest bekend in Groningen is de Toprun, speciaal vernoemd naar Hans Top. Hans was zelf ook een fanatiek sporter in de atletiek met het onderdeel de lange afstanden.

Wie is Ruben Top?

Ruben (1991) is de zoon van Hans en al sinds 2011 werkzaam als dakdekker. Na zijn opleiding installatietechniek met als specialisatie dakbedekkingen is Ruben Top bij Hans aan het werk gegaan. Sinds 1 januari 2016 is Dakdekkersbedrijf Hans Top een VOF geworden en heet sindsdien Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon.

foto

Dakdekkersbedrijf
Hans Top en Zoon

Adres:
Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Kvk: 64955486

Telefoon: 06-12842719
E-mail: hanstop@home.nl

 

Hans Top in zijn bus - Dakdekkersbedrijf Hans Top

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Logo Troelstra en de Vries op Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Dé dakdekkers uit Groningen

Adres:

Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Telefoon: 06-12842719

 

 

Informatie:

Privacyverklaring
Bedrijfsinformatie
Diensten
Offerte aanvragen
Contact


Openingstijden:

ma – vr. 08:00 – 17:00

Ontwerp, realisatie en beheer door: Pixelsz online vormgeving

2019 © Alle rechten voorbehouden