Dakonderhoud

Home » Diensten » Dakonderhoud

☏ 06 128 427 19

Dakonderhoud

Inspecteer minimaal één keer per jaar uw dak

Platte daken moeten minimaal één keer per jaar grondig worden gecontroleerd. Als u dit zelf uitvoert dient er wel rekening te worden gehouden op welk moment dit gebeurd. Dit om de dakbedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter (onder 15°C) juist hard wordt en makkelijk knapt en versplintert. Het voor- of najaar is dan ook de beste periode om te inspecteren en eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bitumen veroudert door inwerking van zonlicht. Goede afscherming tegen zonlicht bepaalt dan ook in hoge mate de levensduur van dakbedekking. Het onderhoud van uw dak is dus erg belangrijk.

Onderhoudscontract

Een goed dak verdient het om goed onderhouden te worden. Om de levensduur van uw dak te verlengen, dient uw dak jaarlijks te worden geïnspecteerd op eventuele schade of mankementen. Een klus die u niet makkelijk zelf kunt uitvoeren. Door een onderhoudscontract bij Hans Top en zoon af te sluiten nemen wij u deze zorg uit handen. Wij inspecteren jaarlijks uw dak en voeren eventuele kleine herstelwerkzaamheden direct uit. U krijgt van onze inspectie keurig een rapportage, zodat u precies weet wat er moet gebeuren of waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Zo behoudt u de kwaliteit van uw dak en is deze verzekerd van een aanzienlijke langere levensduur. Uw dak is ons vak en niet voor niets noemt men ons Dé dakdekkers uit Groningen.

Ook als uw dak niet door ons is gelegd kunnen wij uw dak opnemen in onze onderhoudscyclus. Wij inspecteren uw dak grondig en maken hier een verslag van. Nadat we deze inspectie hebben uitgevoerd nemen wij uw dak jaarlijks mee bij de inspectieronde.

Onderhoud-aan-plat-dak

Alle diensten

Nieuwbouw
Dakreparatie

Lichtkoepels
Dakisolatie
Onderhoud
Dakinspectie
Spoedservice

Dakdekkersbedrijf
Hans Top en Zoon

Adres:
Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Kvk: 64955486

Telefoon: 06-12842719
E-mail: hanstop@home.nl

 

Hans Top in zijn bus - Dakdekkersbedrijf Hans Top

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Logo Troelstra en de Vries op Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Dé dakdekkers uit Groningen

Adres:

Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Telefoon: 06-12842719

 

 

Informatie:

Privacyverklaring
Bedrijfsinformatie
Diensten
Offerte aanvragen
Contact


Openingstijden:

ma – vr. 08:00 – 17:00

Ontwerp, realisatie en beheer door: Pixelsz online vormgeving

2019 © Alle rechten voorbehouden