Bedrijfsinformatie

Home » Bedrijfsinformatie

☏ 06 128 427 19

Bedrijfsinformatie

Dé dakdekkers uit Groningen

Hans Top en zoon is ons dakdekkersbedrijf uit Groningen met een werkgebied in Groningen, Friesland en Drenthe. We zijn een hecht team en daardoor feilloos op elkaar ingewerkt. Dit bewijst zich in de werkwijze en aanpak van de verschillende projecten die wij elke dag weer mogen doen. Met 35 jaar ervaring staan we nooit voor verrassingen. Er is niets wat we als dakdekkers nog niet hebben gezien of gelegd. Hierdoor weten we precies wat er zich op de markt afspeelt en kunnen we altijd kwaliteit leveren. Niet voor niets noemt men ons daarom Dé dakdekkers uit Groningen.

Scherpe prijzen door grote inkoop

Wij kopen onze materialen groot in en tegen scherpe prijzen. Dit voordeel kunnen wij aan u doorberekenen waardoor wij u zeer scherpe en concurrende offertes aan kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal en hierdoor durven wij ook lange garanties af te geven op al ons werk.

Bitumineuze dakdekking

Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking. Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze dakbedekking op daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en keukendaken, dakkapellen en tuinhuisjes.

De ontwikkelingen rond bitumen daken hebben niet stil gestaan. Ook voor hellende daken kan bitumen dakbedekking  bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Wij adviseren hierin graag om tot een juiste keuze te komen.

Bitumen dakbedekking is leverbaar in rollen. Bitumen met APP* wordt zwart of gemineraliseerd aangeboden. SBS* wordt altijd afgewerkt met granulaat in allerlei kleuren. De rollen brengen wij aan met een brander. Sommige gevallen kunnen de rollen koud verkleefd of zelfs met een föhn worden aangebracht.

Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon is een bedrijf dat bekend staat om haar kwaliteit en scherpe prijzen. Wij zorgen er met ons vakwerk dan ook voor dat wat we enkel en alleen maar Topwerk afleveren. Per slot van rekening is mond op mond reclame de beste en de meest betrouwbare reclame die je als bedrijf kan hebben. Niet voor niets noemt men ons Dé dakdekkers uit Groningen!

Wat is het verschil tussen APP en SBS dakbedekking

APP is de afkorting voor a-tactisch polypropyleen. Dit betekent dat het bitumen is verwerkt met een elastische kunststof. Het is buigzaam bij bepaalde temperaturen. Dit houdt in dat het ook beter bestand is tegen de zon en UV straling dan de SBS variant. Wanneer er dus wordt gekozen de toplaag van dakbedekking de bitumen laag te maken, dient gekozen te worden voor deze APP bitumen variant.

SBS is de afkorting van styreen butadieen styreen. Dit materiaal is een kunststof stof die ook elastische is. Het grote voordeel van dit SBS bitumen is dat het de beweging van onderliggende constructies zoals de dakconstructie en isolatie goed op kan vangen omdat het kan meerekken. Een nadeel is wel dat het bij blootstelling aan veel UV straling poreus gaat worden, wanneer er daarom gekozen wordt voor SBS bitumen zal er dan bijvoorbeeld wel een laag grind over de dakbedekking heen moeten komen.

Levensduur van beide soorten dakbedekking: 15 tot 25 jaar (afhankelijk van het onderhoud)

Meer

Wie zijn Hans en Ruben
Werkwijze
Veelgestelde vragen

Dakdekkersbedrijf
Hans Top en Zoon

Adres:
Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Kvk: 64955486

Telefoon: 06-12842719
E-mail: hanstop@home.nl

 

Hans Top in zijn bus - Dakdekkersbedrijf Hans Top

Vraag direct een gratis offerte aan!

Vraag direct een gratis offerte aan!

Logo Troelstra en de Vries op Dakdekkersbedrijf Hans Top en zoon

Dé dakdekkers uit Groningen

Adres:

Melisseweg 79
9731 BM Groningen

Telefoon: 06-12842719

 

 

Informatie:

Privacyverklaring
Bedrijfsinformatie
Diensten
Offerte aanvragen
Contact


Openingstijden:

ma – vr. 08:00 – 17:00

Ontwerp, realisatie en beheer door: Pixelsz online vormgeving

2019 © Alle rechten voorbehouden